Echipamente Somfy pentru automatizari copertine si pergole electrice, motoare, telecomenzi, senzori etc. Garantie standard: 2 ani pentru copertine si 5 ani pentru echipamentele Somfy, pentru montajele realizate de noi. Avem preturi bune pentru produsele Somfy, va rugam sa verificati.

Vedeti aici imagini de la cateva din multele lucrari realizate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

 

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la unul dintre cele doua showroom-uri, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut aceste showroom-uri tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 120 lei inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Automatizare Somfy pentru copertine si pergole retractabile in format PDF:

Oferta de pret automatizare Somfy pentru copertine si pergole retractabile - Descarca PDF

Automatizare Somfy pentru copertine si pergole retractabile - preturi - PDF

Go to top