Copertine retractabile cu brate basculante, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile copertinelor din oferta noastra sunt foarte interesante, raport calitate/pret, va rugam sa verificati. Desigur, produsele noastre intra in alta categorie de calitate si de pret, comparativ cu alte produse asemanatoare (dar nu similare!) care pot fi achizitionate de la magazinele de bricolaj.

Copertinele retractabile cu brate basculante din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru restaurante, magazine, hoteluri si asa mai departe. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai mic. Avem un model cu caseta (Smart) dar si fara caseta (Classic). Structura este realizata din profile usoare dar rezistente din aluminiu, materialele textile sunt frumos colorate si durabile. Gama Para Tempotest are o durata de utilizare de cel putin 7 ani. Copertinele cu brate basculante au posibilitatea de a fi inclinate practice in orice unghi fata de zidul pe care sunt montate, aproape de verticala (functioneaza astfel ca niste jaluzele exterioare textile, care permit si intrarea aerului prin ferestrele deschise). Au totusi un mic dezavantaj, in sensul ca bratele nu sunt retractabile, ci raman tot timpul la vedere.

Optional, pot fi automatizate cu echipamente Somfy (motoare, butoane, telecomenzi, senzori) de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.

Vedeti aici imagini din showroom-ul fabricii, in 2013, o copertina Smart, cu caseta:

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Doua exemple de calcul de pret pentru produsele noastre:

O copertina Classic, fara caseta, de latime = 400 cm, cu brate de 150 cm (deci 6,00 mp), cu material Para Tempotest, costa la noi suma de 3.050,00 RON inclusiv TVA.

O copertina Smart, cu caseta, de latime = 400 cm, cu brate de 150 cm (deci 6,00 mp), cu material Para Tempotest, costa la noi suma de 4.400,00 lei inclusiv TVA.

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Copertine cu brate basculante in format PDF:

Oferta de pret copertine cu brate basculante – Classic (fara caseta), Smart (cu caseta) - Descarca PDF

Copertine cu brate basculante – Classic (fara caseta), Smart (cu caseta) - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top