www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Copertine retractabile (pergole) cu cadru si picioare pentru terase PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile copertinelor din oferta noastra sunt foarte interesante, raport calitate/pret, va rugam sa verificati. Desigur, produsele noastre intra in alta categorie de calitate si de pret, comparativ cu alte produse asemanatoare (dar nu similare!) care pot fi achizitionate de la magazinele de bricolaj. Acest model este printre cele mai rezistente, datorita structurii metalice (otel vopsit). Are totusi un dezavantaj: picioarele, care raman tot timpul vizibile (trebuie fixate in partea de jos, fie prin suruburi, daca suportul permite, fie prin turnarea unor fundatii -“pahare” -din beton. Plus ghidajele (profilele de culisare), care raman si ele la vedere, bineinteles.

Copertinele (pergolele) retractabile pentru terase din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru restaurante, magazine, hoteluri si asa mai departe. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai mic. Structura este realizata din profile solide din tevi din otel vopsit, materialele textile sunt frumos colorate si durabile. Gama Para Tempotest are o durata de utilizare de cel putin 7 ani. Copertinele se manevreaza cu ajutorul unei manivele, dupa desprinderea manuala a carligelor care blocheaza profilul terminal.

Vedeti aici imagini de la cateva montaje din multele lucrari realizate de noi, de cand am inceput aceasta activitate in anul 2013:

Copertine retractabile (pergole) cu cadru si picioare pentru terase

Copertine retractabile (pergole) cu cadru si picioare pentru terase

Copertine retractabile (pergole) cu cadru si picioare pentru terase

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru acest model de copertina:

O copertina de latime = 450 cm, cu ghidaje de 450 cm, cu material Para Tempotest (cel mai bun), costa la noi suma de 5.200,00 lei inclusiv TVA.

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul poate fi mai mic sau mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Copertine retractabile cu cadru si picioare pentru terase in format PDF:

Oferta de pret copertine retractabile (pergole) cu cadru si picioare pentru terase - Descarca PDF

Copertine retractabile (pergole) cu cadru si picioare pentru terase - preturi - PDF

Go to top