Jaluzele interioare si exterioare, copertine si pergole retractabile - va oferim numai produse executate PE COMANDA, la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte).

NU avem stocuri.

Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Pentru automatizarile Somfy, garantia este de 5 ani.

Avem un showroom de prezentare in Soseaua Chitilei nr. 361, sector 1, Bucuresti.

Telefon 0760 533 227

PROGRAM:

LUNI - JOI deschis 11:00 - 18:00

VINERI deschis 11:00 - 16:00

SAMBATA, DUMINICA si de SARBATORILE LEGALE este INCHIS.

Mai avem zile libere si in perioadele de Craciun sau de Pasti, de aceea va recomandam sa ne sunati inainte de a ne vizita.

In pagina de CONTACT gasiti si harta Google pentru aceasta adresa. Va asteptam la showroom, avem mostre complete din majoritatea produselor. Puteti vedea exact pe ce va cerem banii.

Suntem printre putinele firme romanesti SPECIALIZATE in acest domeniu, care pun la dispozitia clientilor doua lucruri esentiale:

-un catalog de produse si preturi, pe care il puteti descarca de pe site

-un showroom de prezentare

Firma noastra este reprezentant unic si distribuitor al companiei Kamax (www.kamax.bg) din Bulgaria. Kamax este, probabil, cea mai importanta firma de profil din tara vecina. Are mai mult de 20 de ani de activitate si peste 200 de angajati.

Noi am inceput colaborarea cu Kamax in anul 2013, iar de atunci am onorat cateva zeci de mii de comenzi in Romania si in alte tari unde traiesc romani. Avem mai multe site-uri pentru prezentarea produselor, acesta fiind cel mai nou. Puteti vedea foarte multe imagini de la lucrarile noastre pe pagina noastra de Facebook, acolo este publicata, practic, toata istoria firmei: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele

Pe acest site puteti studia produsele si preturile noastre, iar pentru orice detalii va stam la dispozitie la telefon, pe mail sau va asteptam la showroom. De asemenea, ne putem deplasa noi la dumneavoastra pentru masuratori, va putem aduce si mostre de materiale sa le vedeti. Totusi, pentru cine doreste sa isi faca o idee cat mai exacta despre produsele si serviciile pe care le oferim, cel mai bine este sa vina la showroom. Va asteptam cu niste masuratori aproximative si cu cateva fotografii, din plan apropiat si din plan mai departat. Va vom oferi sugestii utile pentru alegerea produselor potrivite necesitatilor si bugetului dumneavoastra.

Modul nostru de lucru: avans 50% iar diferenta de 50% la livrare si/sau montaj. Termenele de livrare difera intre produse, dar pentru majoritatea termenul este de 10-20 zile de la plata avansului.

Puteti descarca si studia ofertele de pret de pe site, in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 250,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov), pentru cele doua deplasari (masuratori + montaj). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Atentie, important! 

Preturile prezentate in catalogul de pe site, editia 2021-2022, nu sunt actualizate! Dar catalogul este in continuare util pentru prezentarea solutiilor tehnice! 

Ca urmare a cresterii preturilor materiilor prime, combustibilului, energiei electrice, plus cresterea costurilor cu forta de munca, in ultimele luni au fost cateva cresteri succesive ale preturilor produselor noastre. Am incercat de cateva ori sa actualizam catalogul, dar, imediat ce terminam, aparea o noua crestere de preturi, si o luam de la capat. 

Asa ca am renuntat, cel putin pana la o stabilizare a preturilor, sa actualizam catalogul. 

In orice caz, pana la data actuala (luna mai 2022) preturile au crescut, diferentiat, in medie cu 20-40% fata de preturile din catalogul 2021-2022 si probabil ca nu se vor opri aici, din pacate. 

Din aceste motive, pentru a obtine o oferta actualizata de preturi, personalizata pentru dimensiunile si specificatiile dorite de dumneavoastra, va rugam sa ne contactati, la telefon (cea mai rapida solutie), pe email sau pe whatsapp.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Magazinul De Jaluzele, Copertine Si Pergole Retractabile

Magazinul De Jaluzele, Copertine Si Pergole Retractabile

Magazinul De Jaluzele, Copertine Si Pergole Retractabile

Magazinul De Jaluzele, Copertine Si Pergole Retractabile

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top