Rulouri exterioare din aluminiu, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.

Rulourile exterioare din aluminiu din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica, astfel ca izoleaza foarte bine contra contra caldurii si a frigului. In acelasi timp, nu ofera doar umbra, ci intuneric total, pentru cine doreste. Au totusi un dezavantaj in comparatie cu jaluzelele exterioare venetiene, nu pot regla la fel de precis lumina si vizibilitatea. Rulourile exterioare lasa lumina sa intre doar prin partea de jos, doar atat cat ridicam covorul de lamele.

Avem si un model, denumit H52, cu lamele de 52 mm latime, care poate fi produs la dimensiuni mult mai mari decat cele cu lamele de 39 mm latime (H 39, H 39 R). Este recomandat pentru ferestrele foarte late si foarte inalte, dar poate fi utilizat si ca usa de garaj.

Si acest model poate fi executat in culori diverse, incepand de la alb, maro, gri antracit si orice alt cod RAL doreste clientul, pana la imitatie de lemn (stejar auriu).

Pentru toate modelele, putem monta si plase contra insectelor, tip rulou orizontal (inchidere cu magnet), tip rulou vertical (inchidere prin clipsare) sau tip plisse.

Avem posibilitatea de a automatiza rulourile exterioare cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.

Vedeti aici imagini de la una din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

Varianta 1: 

Un rulou model H 52 de dimensiuni: L=310 cm x H=220 cm costa la pret de lista 2.258,00 RON inclusiv TVA, la care se adauga o manivela pentru actionarea manuala (este prea greu pentru a putea fi actionat cu snur), inca 300,00 RON inclusiv TVA, deci 2.558,00 RON inclusiv TVA. Vedeti tabelul din pdf-ul de mai jos, disponibil pentru descarcare!

Acest pret este valabil pentru culoarea alba! 

Atentie: caseta are o inaltime de 205 mm la o inaltime totala a ruloului de 220 cm. Deci ramane disponibila o inaltime de 1.995 mm pentru a putea baga o masina in garaj.

Varianta 2: 

Lamele de culoare maro si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal) de culoare alba:

Pret: 2.258,00 RON x 1,15 (coeficientul din tabelul pdf, doar pentru lamele) = 2.597,00 RON inclusivTVA 

Plus manivela 300,00 RON rezulta 2.897,00 RON inclusiv TVA. 

Varianta 3: 

Lamele de culoare stejar auriu si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal)  de aceeasi culoare (se cumuleaza coeficientii):

Pret: 2.258,00 RON x 1,15 (coeficient lamele) x 1,35 (coeficient componente) = 3.506,00 RON inclusiv TVA. 

Plus manivela 300,00 RON rezulta 3.806,00 RON inclusiv TVA. 

Montajul nu este inclus in pret. El porneste de la 15% din valoarea produselor, in functie de distanta si de dificultatea lucrarii. Minimum 200,00 RON pentru Bucuresti si Ilfov. 

Optional, pentru ruloul din exemplu, un motor si un buton Somfy costa in plus 490,00 RON inclusiv TVA (440,00 RON motorul si 50,00 RON butonul). 

Din preturile de mai sus se va deduce costul manivelei, de 300,00 RON, daca se opteaza pentru varianta motor plus buton!

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade, si invers! In exemplul de mai sus, 1 mp costa 375,00 RON inclusiv TVA pe culoare alba (manivela inclusa), dar un rulou H 52 de L = 100 x H = 100 cm (deci tot 1 metru patrat) pe culoare alba costa 514,00 RON inclusiv TVA (actionare cu snur, fara manivela)! 

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei. 

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.  

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rulouri exterioare din aluminiu - model H 52 in format PDF:

Oferta de pret rulouri (storuri) exterioare  H52 - de dimensiuni mari - inclusiv pentru usi de garaj tip rulou - Descarca PDF

Rulouri (storuri) exterioare H 52 - de dimensiuni mari - inclusiv pentru usi de garaj tip rulou - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top