Rulouri exterioare din aluminiu, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.

Rulourile exterioare din aluminiu din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica, astfel ca izoleaza foarte bine contra contra caldurii si a frigului. In acelasi timp, nu ofera doar umbra, ci intuneric total, pentru cine doreste. Au totusi un dezavantaj in comparatie cu jaluzelele exterioare venetiene, nu pot regla la fel de precis lumina si vizibilitatea. Rulourile exterioare lasa lumina sa intre doar prin partea de jos, doar atat cat ridicam covorul de lamele.

Avem doua modele de rulouri exterioare APLICATE cu lamele de 39 mm latime, si anume: H 39 (caseta tesita la 45 grade) si H 39 R (caseta semirotunda).

Toate pot fi executate in culori diverse, incepand de la alb, maro, gri antracit si orice cod RAL doreste clientul, pana la imitatie de lemn (stejar auriu, nuc, mahon etc.).

Pentru toate modelele, putem monta si plase contra insectelor, tip rulou orizontal (inchidere cu magnet), tip rulou vertical (inchidere prin clipsare) sau tip plisse.

Avem posibilitatea de a automatiza rulourile exterioare cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu - model H39R - caseta semirotunda

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu - model H39R - caseta semirotunda

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre: 

Varianta 1

Un rulou model H 39 R, cu caseta semirotunda, de dimensiuni: L=170 cm x H=130 cm costa la pret de lista 767,00 RON inclusiv TVA. Vedeti tabelul din pdf-ul de mai jos, disponibil pentru descarcare!

Acest pret este valabil pentru culoarea alba sau maro. 

Varianta 2 – lamele de culoare gri, argintie, bej, sau antracit si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal) de culoare alba sau maro:

Pret: 767,00 RON x 1,05 (coeficientul din tabelul pdf, doar pentru lamele) = 805,00 RON inclusivTVA 

Varianta 3 – lamele de culoare imitatie de lemn, stejar auriu, nuc sau mahon si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal)  de aceeasi culoare (se cumuleaza coeficientii):

Pret: 767,00 RON x 1,05 (coeficient lamele) x 1,40 (coeficient componente) = 1.127,00 RON inclusiv TVA. 

Montajul nu este inclus in pret. El porneste de la 15% din valoarea produselor, in functie de distanta si de dificultatea lucrarii. Minimum 200,00 RON pentru Bucuresti si Ilfov.

Optional, pentru ruloul din exemplu, un motor si un buton Somfy costa in plus 380,00 RON inclusiv TVA (330,00 RON motorul si 50,00 RON butonul).

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade, si invers! In exemplul de mai sus, 1 mp costa 347,00 RON inclusiv TVA pe culoare alba sau maro, dar un rulou H 39 R de L = 100 x H = 100 cm (deci tot 1 metru patrat) pe culoare alba sau maro costa 465,00 RON inclusiv TVA!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele). Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rulouri exterioare din aluminiu - model H 39 R in format PDF:

Oferta de pret rulouri (storuri) exterioare aluminiu - model H39R - caseta semirotunda - Descarca PDF

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu - model H39R - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top