www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Rulouri exterioare din aluminiu, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.

Rulourile exterioare din aluminiu din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica, astfel ca izoleaza foarte bine contra contra caldurii si a frigului. In acelasi timp, nu ofera doar umbra, ci intuneric total, pentru cine doreste. Au totusi un dezavantaj in comparatie cu jaluzelele exterioare venetiene, nu pot regla la fel de precis lumina si vizibilitatea. Rulourile exterioare lasa lumina sa intre doar prin partea de jos, doar atat cat ridicam covorul de lamele.

Avem trei modele de rulouri exterioare cu lamele de 39 mm latime, si anume: H39 (caseta tesita la 45 grade),  H39R (caseta semirotunda) si H39R2 (caseta semicilindrica).

Toate pot fi executate in culori diverse, incepand de la alb, maro, gri antracit si orice cod RAL doreste clientul, pana la imitatie de lemn (stejar auriu, nuc, mahon etc.).

Pentru toate modelele, putem monta si plase contra insectelor, tip rulou orizontal (inchidere cu magnet), tip rulou vertical (inchidere prin clipsare) sau tip plisse.

Avem posibilitatea de a automatiza rulourile exterioare cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu - model H39R2 - caseta semicilindrica

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu - model H39R2 - caseta semicilindrica

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

Un rulou exterior model H39R2, caseta semicilindrica, cu actionare manuala, de latime = 300 cm x inaltime = 130 cm (deci aproximativ 3,90 mp, cam cat o fereastra mai mare de apartament, sau un balcon), cu lamele si caseta de culoare alba sau maro, costa la noi suma de 215,17 euro + TVA, respectiv 1.200,00 lei inclusiv TVA.

Optional, pentru ruloul din exemplu, un motor si un buton Somfy costa in plus 340 lei inclusiv TVA.

Deci, ruloul de mai sus, actionat electric, costa 1.540 lei inclusiv TVA, plus manopera (care este optionala si costa minim 231 lei inclusiv TVA)

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade, si invers! In exemplul de mai sus, 1 mp costa 308 lei inclusiv TVA, dar un rulou H39R2, caseta semicilindrica, de L = 100 x H = 100 cm (deci tot 1 metru patrat) costa 467 lei inclusiv TVA!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 120 lei inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rulouri exterioare din aluminiu - model H39R2 in format PDF:

Oferta de pret rulouri (storuri) exterioare aluminiu - model H39R2 - Descarca PDF

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu - model H39R2 - caseta semicilindrica - preturi - PDF

Go to top