Rulouri exterioare antiefractie din aluminiu extrudat, dur, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.


Rulourile exterioare din aluminiu din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Lamelele din aluminiu din aluminiu extrudat sunt mult mai rezistente (dar si mai grele) decat lamelele umplute cu spuma poliuretanica. In acelasi timp, rulourile exterioare nu ofera doar umbra, ci intuneric total, pentru cine doreste. Si, desigur, protectie crescuta la eventualele tentative de efractie. Au totusi un dezavantaj in comparatie cu jaluzelele exterioare venetiene, nu pot regla la fel de precis lumina si vizibilitatea. Rulourile exterioare lasa lumina sa intre doar prin partea de jos, doar atat cat ridicam covorul de lamele.


Avem un singur model de rulouri exterioare cu lamele din aluminiu extrudat de 40 mm latime, si anume H 40 EXT (caseta tesita la 45 grade).
Toate pot fi executate in culori diverse, incepand de la alb, maro, gri antracit si orice cod RAL doreste clientul, pana la imitatie de lemn (stejar auriu, nuc, mahon etc.).
Pentru toate modelele, putem monta si plase contra insectelor, tip rulou orizontal (inchidere cu magnet), tip rulou vertical (inchidere prin clipsare) sau tip plisse.
Avem posibilitatea de a automatiza rulourile exterioare cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.


Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

 Rulouri (storuri) exterioare aluminiu ANTIEFRACTIE - model H 40 EXT – caseta tesita

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu ANTIEFRACTIE - model H 40 EXT – caseta tesita

  

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu ANTIEFRACTIE - model H 40 EXT – caseta tesita

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.


Exemple de calcul de pret pentru produsele noastre:


Modelul H 40 EXT

Un rulou exterior de L = 170 cm x H = 130 cm, cam cat are o fereastra obisnuita de bloc.

Varianta 1 – lamele si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal) vopsite standard in culoare alba (vopsire in camp electrostatic):
Pret: 1.353,00 RON TVA inclus, plus costul unei manivele (e prea greu pentru actionarea cu snur) inca 300,00 RON inclusiv TVA, rezulta 1.653,00 RON inclusiv TVA.

Varianta 2 – lamele vopsite in camp electrostatic in orice culoare cod RAL si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal) de culoare alba:
Pret: 1.353,00 + (1,70 x 1,30) x 160,00 RON / mp (pretul din tabelul pdf, doar pentru vopsit lamele), plus costul unei manivele (e prea greu pentru actionarea cu snur) inca 300,00 RON inclusiv TVA, rezulta 2.007,00 RON inclusiv TVA.

Varianta 2 – lamele vopsite in camp electrostatic in culoare imitatie de lemn, stejar auriu, nuc sau mahon etc si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal) vopsite in aceeasi culoare (toate vopsite, nu foliate cu autocolant):
Pret: 1.353,00 + (1,70 + 1,30) x 320,00 RON / mp (pretul din tabelul pdf, doar pentru vopsit lamele) x 1,25 (coeficient vopsire componente) = 2.575,00 RON TVA inclus plus costul unei manivele 300,00 RON rezulta 2.875,00 RON inclusiv TVA.

In cea mai ieftina varianta de automatizare, un motor Somfy costa 440,00 RON si un buton Somfy aplicat 50,00 RON. Total per un rulou: 490,00 RON. Iar manivela mentionata mai sus nu mai este necesara.


Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.
Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade, si invers!


Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.


Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rulouri (storuri) exterioare aluminiu ANTIEFRACTIE - model H 40 EXT, caseta tesita - format PDF:

Preturi pentru rulouri (storuri) exterioare aluminiu ANTIEFRACTIE - model H 40 EXT – caseta tesita - Descarca PDF

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu ANTIEFRACTIE - model H 40 EXT – caseta tesita

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top