www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Rulouri exterioare suprapuse, cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.

Rulourile exterioare din aluminiu din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Lamelele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica asigura o buna izolatie termica si fonica. In acelasi timp, rulourile exterioare nu ofera doar umbra, ci intuneric total, pentru cine doreste. Au totusi un dezavantaj in comparatie cu jaluzelele exterioare venetiene, nu pot regla la fel de precis lumina si vizibilitatea. Rulourile exterioare lasa lumina sa intre doar prin partea de jos, doar atat cat ridicam covorul de lamele.

Oferim modelul Comfort Plus, cu lamele de 39 mm din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, caseta la 90°, din PVC, IZOLATA, ax galvanizat,  ghidaje din PVC cu perie, tabachera. Se monteaza odata cu tamplaria!

Lamelele rulourilor pot fi executate in culori diverse, incepand de la alb, maro, gri antracit si orice cod RAL doreste clientul, pana la imitatie de lemn (stejar auriu, nuc, mahon etc.). Caseta, ghidajele, capacele laterale si profilul terminal pot fi executate numai in culoare alba sau imitatie de lemn, prin foliere (stejar auriu, nuc si mahon).

Pentru toate modelele, putem monta si plase contra insectelor, tip rulou orizontal (inchidere cu magnet), tip rulou vertical (inchidere prin clipsare) sau tip plisse.

Avem posibilitatea de a automatiza rulourile exterioare cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):  

 Rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model H 40 EXT R - caseta rectangulara

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model H 40 EXT R - caseta rectangulara

  

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model H 40 EXT R - caseta rectangulara

Daca doriti imagini strict cu rulouri suprapuse va trimitem pe mail.

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Exemple de calcul de pret pentru produsele noastre:

Modelul Comfort Plus

Un rulou de dimensiuni: L=180 cm x H=140 cm costa la pret de lista 118,88 euro + TVA, adica 660 RON TVA inclus.

Vedeti tabelul din catalogul pdf!

Acest pret este valabil pentru culoarea alba sau maro (atentie, caseta si ghidajele raman ALBE!).

Montajul nu este inclus in pret. El porneste de la 15% din valoarea produselor, in functie de distanta si de dificulatatea lucrarii.

Varianta 1 – lamele de culoare gri, argintie, bej, sau antracit si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal) de culoare alba:

Pret: 118,88 x 1,05 (coeficientul din tabelul de mai sus, doar pentru lamele) = 131,07 euro + TVA, adica 694 RON TVA inclus.

Varianta 2 – lamele de culoare imitatie de lemn, stejar auriu, nuc sau mahon si componente (caseta, capace, ghidaje si profil terminal)  de aceeasi culoare (se cumuleaza coeficientii):

Pret: 118,88 x 1,05 (coeficient lamele) x 1,30 (coeficient componente) = 162,27 euro + TVA, adica 902 RON TVA inclus.

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade, si invers!  

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 120 lei inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rulouri (storuri) exterioare SUPRAPUSE - model Comfort Plus -  format PDF:

Oferta de pret rolete textile Zebra - Descarca PDF

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model H 40 EXT R - caseta rectangulara

Go to top