Rulouri exterioare suprapuse, cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.

Rulourile exterioare din aluminiu din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Lamelele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica asigura o buna izolatie termica si fonica. In acelasi timp, rulourile exterioare nu ofera doar umbra, ci intuneric total, pentru cine doreste. Au totusi un dezavantaj in comparatie cu jaluzelele exterioare venetiene, nu pot regla la fel de precis lumina si vizibilitatea. Rulourile exterioare lasa lumina sa intre doar prin partea de jos, doar atat cat ridicam covorul de lamele.

Oferim modelul Comfort Plus, cu lamele de 39 mm din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, caseta la 90°, din PVC, IZOLATA, ax galvanizat,  ghidaje din PVC cu perie, tabachera. Se monteaza odata cu tamplaria!

Lamelele rulourilor pot fi executate in culori diverse, incepand de la alb, maro, gri antracit si orice cod RAL doreste clientul, contra cost, pana la imitatie de lemn (stejar auriu, nuc, mahon etc.). Caseta si ghidajele din PVC pot fi executate numai in culoare alba, antracit, stejar auriu sau nuc. Capacele laterale ale casetei pot fi albe sau maro. Lamela terminala poate fi alba, antracit, stejar auriu sau nuc. Tabachera pentru snur poate fi alba sau maro.

Avem posibilitatea de a automatiza rulourile exterioare cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):  

 Rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model H 40 EXT R - caseta rectangulara

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model H 40 EXT R - caseta rectangulara

  

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model H 40 EXT R - caseta rectangulara

Daca doriti imagini strict cu rulouri suprapuse va trimitem pe mail.

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Exemple de calcul de pret pentru produsele noastre:

Modelul Comfort Plus

Varianta 1:

Un rulou de dimensiuni: L=170 cm x H=130 cm costa la pret de lista 938,00 RON TVA inclus.

Vedeti tabelul din catalogul pdf!

Acest pret este valabil pentru culoarea lamelelor alba sau maro.

Varianta 2 – lamele de culoare gri, argintie, bej, sau antracit si caseta, capace, ghidaje de culoare alba, lamela terminala de culoare alba, maro, antracit sau imitatie de lemn:

Pret: 938,00 RON x 1,05 (coeficient pret  vopsire lamele) = 985,00 RON TVA inclus.

Varianta 3 – lamele foliate in culoare imitatie de lemn, stejar auriu, nuc sau mahon, lamela terminala imitatie de lemn iar caseta, capacele ei si ghidajele de culoare alba:

Pret: 938,00 x 1,05 (coeficient pret vopsire lamele) = 985,00 RON TVA inclus.

Varianta 4 – lamele foliate in culoare imitatie de lemn, stejar auriu, nuc sau mahon si caseta, ghidajele si lamela terminala foliate in aceeasi culoare, iar capacele laterale ale casetei maro (se cumuleaza coeficientii):

Pret: 938,00 RON x 1,05 (coeficient lamele) x 1,15 (coeficient componente) = 1.133,00 RON inclusiv TVA

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade, si invers!  

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rulouri (storuri) exterioare SUPRAPUSE - model Comfort Plus -  format PDF:

Preturi pentru rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model H 40 EXT R - caseta rectangulara - Descarca PDF

Rulouri (storuri) exterioare aluminiu SUPRAPUSE - model Comfort PLUS - caseta rectangulara

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top