www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Usi pliante (armonice) din PVC, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.

Atentie, lamelele din care sunt realizate usile pliante au latimi fixe, astfel ca usile se vor inchide mai bine sau mai putin bine (vor ramane un pic “incretite-pliate” in functie de latimea golului de zid in care vor fi montate). In fisierul pdf de mai jos sunt prezentate numarul de lamele in corelatie cu latimile la care usile se vor inchide (aproape) perfect. Va rugam sa tineti cont de acest amanunt!

Usile pliante (armonice) din PVC din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Dispunem de mai multe multe modele de usi pliante (armonice) din PVC, in diverse culori, inclusiv imitatie de lemn. Calitatea materialelor utilizate la fabricarea usilor din oferta noastra este net superioara usilor pliante gata confectionate pe care le veti gasi in magazinele de bricolaj. Va invitam intr-unul din showroom-urile noastre pentru a va convinge.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Usi pliante (armonice) din PVC

Usi pliante (armonice) din PVC

Usi pliante (armonice) din PVC

Usile pliante (armonice) din PVC sunt o solutie ideala pentru spatiile dificile, unde usile obisnuite nu pot fi montate, mai ales daca dimensiunile golului de zid sunt total atipice pentru usile standard gata confectionate. 

Exemplu de calcul pentru o usa plianta (armonica) model de latime 90 cm x inaltime 200 cm (deci 1,80 metri patrati)

-culoare alba sau maro – 350,00 RON inclusiv TVA

-culoare imitatie de lemn – 575,00 RON inclusiv TVA 

In plus, putem adauga si accesorii, cum ar fi geamurile dreptunghiulare si broaste cu cheie.

Vedeti oferta pdf de mai jos.

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Usi pliante din PVC in format PDF:

Oferta de pret usi pliante (armonice) din PVC - Descarca PDF

Usi pliante (armonice) din PVC - preturi - PDF

Go to top