Copertine retractabile, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile copertinelor din oferta noastra sunt foarte interesante, raport calitate/pret, va rugam sa verificati. Desigur, produsele noastre intra in alta categorie de calitate si de pret, comparativ cu alte produse asemanatoare (dar nu similare!) care pot fi achizitionate de la magazinele de bricolaj.

Copertinele retractabile din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru restaurante, magazine, hoteluri si asa mai departe. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai mic. Avem modele cu caseta (Vera, Prestige) dar si fara caseta (Standard si Elegance). Structura este realizata din profile usoare dar rezistente din aluminiu, materialele textile sunt frumos colorate si durabile. Gama Para Tempotest are o durata de utilizare de cel putin 7 ani.

Optional, pot fi automatizate cu echipamente Somfy (motoare, butoane, telecomenzi, senzori) de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.

Vedeti aici imagini de la una din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Copertine cu brate retractabile - Standard, Elegance (fara caseta), Vera, Prestige (cu caseta)

Copertine cu brate retractabile - Standard, Elegance (fara caseta), Vera, Prestige (cu caseta)

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Doua exemple de calcul de pret pentru produsele noastre:

O copertina Standard, fara caseta, de latime = 500 cm x proiectie = 300 cm (deci 15,00 mp), cu material Para Tempotest, costa la noi suma de 4.100,00 RON inclusiv TVA.

O copertina Elegance, fara caseta, de latime = 700 cm x proiectie = 300 cm (deci 21,00 mp), cu material Para Tempotest, costa la noi suma de 6.200,00 RON inclusiv TVA.

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Copertine (pergole) cu brate retractabile in format PDF:

Oferta de pret copertine cu brate retractabile - Standard, Elegance (fara caseta), Vera, Prestige (cu caseta) - Descarca PDF

Copertine cu brate retractabile - Standard, Elegance (fara caseta), Vera, Prestige (cu caseta) - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top