Jaluzele plisate (plisse), cu materiale Hunter Douglas, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile jaluzelelor plisate din oferta noastra sunt cu adevarat competitive, va rugam sa verificati.

Jaluzelele plisate din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru birouri. Jaluzelele plisate pot fi executate pentru ferestre de orice forma, inclusiv triunghi, trapez, cerc sau arc de cerc. Jaluzelele noastre plisate sunt ideale pentru ferestrele de mansarda, inclusiv Velux. Au un design deosebit de elegant si se asorteaza foarte bine la aproape orice decor, clasic sau modern. Pe langa rolul decorativ, o parte din materiale (Duette Fixe Blackout) asigura si o protectie inegalabila contra caldurii. Sunt, poate, singurele produse de interior care se pot lauda cu acest lucru.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):Jaluzele plisate (plisse) Hunter Douglas

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

O jaluzea plisata, model AO10 sau BB10, cu profile din aluminiu albe, de latime = 70 cm x inaltime = 140 cm (deci aproximativ 1,00 mp), cu material de baza Crepe, costa la noi suma de 281,00 RON inclusiv TVA.

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Jaluzele plisate Hunter Douglas in format PDF:

Oferta de pret jaluzele plisate (plisse) Hunter Douglas - Descarca PDF

Jaluzele plisate (plisse) Hunter Douglas - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top