Plase contra insectelor, diverse modele, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.

Plasele contra insectelor (tantarilor) din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Dispunem de foarte multe modele de plase contra insectelor, in diverse culori, inclusiv vopsite la comanda in orice cod RAL, precum si foliate in imitatie de lemn.

Vedeti aici imagini de la patru din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Plasa tip rulou vertical cu arc, cu ghidaje laterale, inchidere prin clipsare. Plasa este suprapusa peste golul ferestrei, pe care il acopera perfect. Pe aceleasi ferestre am instalat si jaluzele plisate Hunter Douglas.Plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate

O plasa rulou vertical, de culoare alba sau maro, latime = 70 cm x inaltime = 140 cm, suprafata circa 1 mp costa 263,00 RON inclusiv TVA.

Mai jos avem un fisier pdf in care sunt prezentate preturile. Pretul se gaseste la intersectia coloanei (latimea) cu linia (inaltimea). Exemplul l-am marcat cu rosu.

Plasa tip rulou orizontal cu arc, cu rama din profile rectangulare din aluminiu (teava de 20/40 mm), inchidere cu magnet:

Plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisateExemplu de calcul pentru o plasa rulou orizontal, de culoare alba sau maro, latime = 70 cm x inaltime = 140 cm (conform tabelului disponibil pentru descarcare mai jos, in pdf):

Pretul de baza se afla la intersectia liniei (inaltimea) cu coloana (latimea). Pretul pentru o plasa de L = 70 cm x  H = 140 cm, deci aproximativ 1,00 metru patrat este de 334,00 RON inclusiv TVA, pret valabil pentru profile vopsite in culoare alba RAL 9003 sau maro RAL 8014.

La acest pret, se adauga costul ramei din profil de 20/40 mm, care costa 30,00 RON/mliniar, respectiv 2 x (0,7 + 1,4) x 30,00 = 126,00 RON. Cost total pe culoare alba sau maro: 334,00 + 126,00 = 460,00 RON inclusiv TVA. 

Plasa tip plisse, care poate fi deschisa doar atat cat e nevoie, acest model se preteaza in mod special pentru suprafete mari (usi de terasa):

Plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate

O plasa tip plisse, de culoare alba sau maro, de latime 70 cm x inaltime 140 cm costa 325,00 RON inclusiv TVA, vedeti tabelul pdf.

Am marcat pretul cu rosu pentru aceasta dimensiune in fisierul pdf de mai jos.

Toate aceste trei tipuri le montam fie independent, fie in combinatie cu rulourile exterioare din aluminiu sau cu jaluzelele exterioare venetiene. Se monteaza intre tamplarie si ruloul sau jaluzeaua exterioara. De cele mai multe ori sunt necesare profile suplimentare de 20/40 mm pe care le folosim pentru a distanta egal ruloul sau jaluzeaua exterioara de tamplarie.

Pe langa aceste trei modele prezentate mai sus, dispunem si de alte modele, cum sunt cele clasice cu balamale, pe care le au cam toate firmele din domeniu, dar si niste modele mai aparte, usi cu traversa de ranforsare si cu balamale cu arc. 

De exemplu o plasa model Prestige, foarte fiabila, cu balamale cu arc, rama, profil de ranforsare. Asa arata:

 

 

Pret, pentru o plasa usa Prestige, alba sau maro, de L = 90 cm x H = 220 cm, deci 1,98 mp, este de 300,00 RON x 1,98 mp = 594,00 RON inclusiv TVA.

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate intotdeauna in euro sau lei per metrul patrat, ci mai sunt calculate si per bucata, conform exemplelor de mai sus si tabelului disponibil spre descarcare. De obicei, cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade, si invers!  

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Plase contra insectelor in format PDF:

Oferta de pret plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate - Descarca PDF

Plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top