www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Plase contra insectelor, diverse modele, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Avem preturi bune, va rugam sa verificati.

Plasele contra insectelor (tantarilor) din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Dispunem de foarte multe modele de plase contra insectelor, in diverse culori, inclusiv vopsite la comanda in orice cod RAL, precum si foliate in imitatie de lemn.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Plasa tip rulou vertical cu arc, cu ghidaje laterale, inchidere prin clipsare:

Plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate

Exemplu de calcul pentru o plasa rulou vertical, de culoare alba, latime = 70 cm x inaltime = 140 cm: suprafata circa 1 mp x 31,91 euro + TVA / mp x 4,70 x 1,19 = 180 lei inclusiv TVA.

Plasa tip rulou orizontal cu arc, cu rama din profile rectangulare din aluminiu (teava de 20/40 mm), inchidere cu magnet, foarte fiabila:

Plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate

Exemplu de calcul pentru o plasa rulou orizontal, de culoare alba, latime = 70 cm x inaltime = 140 cm:

-suprafata: circa 1 mp x 28,93 euro + TVA / mp

-rama din teava rectangulara: 0,7+0,7+1,4+1,4 = 3,92 metri liniari x 3,00 euro + TVA / metrul liniar = 11,76 euro + TVA

Total: 28,93 euro + 11,76 euro = 40,69 euro + TVA x 4,70 x 1,19 = 228 lei inclusiv TVA

Plasa tip plisse, care poate fi deschisa doar atat cat e nevoie, acest model se preteaza in mod special pentru suprafete mari (usi de terasa):

Plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate

Exemplu de calcul pentru o plasa tip plisse, de culoare alba, de latime 220 cm x inaltime 220 cm:

150,41 euro + TVA bucata, respectiv 150,41 x 4,70 x 1,19 = 842 lei inclusiv TVA.

Toate aceste trei tipuri le montam fie independent, fie in combinatie cu rulourile exterioare din aluminiu sau cu jaluzelele exterioare venetiene. Se monteaza intre tamplarie si ruloul sau jaluzeaua exterioara. De cele mai multe ori sunt necesare profile suplimentare de 20/40 mm pe care le folosim pentru a distanta egal ruloul sau jaluzeaua exterioara de tamplarie.

Pe langa aceste trei modele prezentate mai sus, dispunem si de alte modele, cum sunt cele clasice cu balamale dar si niste modele mai aparte, usi cu traversa de ranforsare si cu balamale cu arc. Informatii si preturi la cerere.

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform exemplelor de mai sus. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade, si invers!  

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 120 lei inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Plase contra insectelor in format PDF:

Oferta de pret plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate - Descarca PDF

Plase contra insectelor (tantari) – balamale, fixe, rulou vertical, rulou orizontal si plisate - preturi - PDF

Go to top