www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Sisteme electrice automate Glydea Somfy, pentru perdele, draperii si cortine, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard pentru produsele Somfy: 5 ani. Preturile din oferta noastra sunt foarte interesante, raport calitate/pret, va rugam sa verificati.

Vedeti aici cateva exemple:

Sine (galerii) electrice model Glydea Somfy pentru perdele, draperii si cortine

Sine (galerii) electrice model Glydea Somfy pentru perdele, draperii si cortine

O scurta descriere:

Clientilor interesati, cu posibilitati financiare, le punem la dispozitie sisteme Glydea, sine (galerii) electrice pentru draperii, perdele sau cortine pentru sali de spectacole.Glydea este un produs de buna calitate, durabil si rezistent. Motorul poate actiona draperii cu greutatea de pana la 60 kg. Fiecare carlig (calaret) poate sustine o greutate maxima de 1,5 kg. In tabelul cu preturi este mentionat si numarul de calareti corespunzator lungimii unei sine. Atentie la aceste informatii, sunt foarte importante pentru calcularea sarcinii maxime suportate de un sistem! Daca doriti, de exemplu, o sina cu lungimea de 10 metri, dar greutatea draperiei este mai mare de 60 kg, atunci va fi nevoie de doua sine de 5 m fiecare. La fel, daca greutatea unei draperii este mai mica de 60 kg, dar sarcina per carlig (calaret) va fi mai mare de 1,5 kg, atunci va fi nevoie de doua sine in loc de una. Si asa mai departe.

Exemplu de calcul de pret:

Din tabelul pdf, disponibil pentru descarcat pe link-ul de mai jos, se alege dimensiunea, pentru exemplul nostru am ales de la 551 la 600 cm. Pretul pentru o sina Glydea de aceasta dimensiune este de 4.100,00 RON inclusiv TVA pentru sistemul cu strangere intr-o parte si de 4.250,00 RON inclusiv TVA pentru strangere in ambele parti.

Continuand exemplul cu varianta cu strangere in ambele parti, la pretul de 4.250,00 RON inclusiv TVA se adauga:

- 350,00 RON inclusiv TVA pentru receptorul radio

- 200,00 RON inclusiv TVA pentru o telecomanda Somfy sau tot 200,00 RON inclusiv TVA pentru un buton Somfy (daca se doreste, pot fi folosite mai multe butoane sau telecomenzi pentru aceeasi sina), mostra noastra de la showroom poate fi actionata atat cu telecomanda, cat si cu butonul; butonul este wireless, cu baterie, nu are nevoie de fire, poate fi montat oriunde

Total produse: 4.250,00 + 350,00 + 200,00 = 4.800 RON inclusiv TVA, exclusiv masuratori si montaj, care sunt optionale si costa in plus 15% din valoarea produselor, respectiv 720,00 RON inclusiv TVA. Desigur, draperiile sau perdelele nu sunt incluse in pret.

Conditii: 50% avans si 50% la livrare (sau montaj, daca se doreste).

Termen de livrare: circa 35 zile de la plata avansului.

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Mai jos, puteti descarca oferta completa de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Sine electrice pentru perdele si draperii model Glydea Somfy in format PDF:

Oferta de pret Sine (galerii) electrice model Glydea Somfy pentru perdele, draperii si cortine - Descarca PDF

Sine (galerii) electrice model Glydea Somfy pentru perdele, draperii si cortine - preturi - PDF

Go to top