Sisteme electrice automate Glydea Somfy, pentru perdele, draperii si cortine, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard pentru produsele Somfy: 5 ani. Preturile din oferta noastra sunt foarte interesante, raport calitate/pret, va rugam sa verificati.

Vedeti aici cateva exemple:

Sine (galerii) electrice model Glydea Somfy pentru perdele, draperii si cortine

Sine (galerii) electrice model Glydea Somfy pentru perdele, draperii si cortine

O scurta descriere:

Clientilor interesati, cu posibilitati financiare, le punem la dispozitie sisteme Glydea, sine (galerii) electrice pentru draperii, perdele sau cortine pentru sali de spectacole.Glydea este un produs de buna calitate, durabil si rezistent. Motorul poate actiona draperii cu greutatea de pana la 35 kg. Fiecare carlig (calaret) poate sustine o greutate maxima de 1,5 kg. In tabelul cu preturi este mentionat si numarul de calareti corespunzator lungimii unei sine. Atentie la aceste informatii, sunt foarte importante pentru calcularea sarcinii maxime suportate de un sistem! Daca doriti, de exemplu, o sina cu lungimea de 10 metri, dar greutatea draperiei este mai mare de 35 kg, atunci va fi nevoie de doua sine de 5 m fiecare. La fel, daca greutatea unei draperii este mai mica de 35 kg, dar sarcina per carlig (calaret) va fi mai mare de 1,5 kg, atunci va fi nevoie de doua sine in loc de una. Si asa mai departe.

Exemplu de calcul de pret:

Din tabelul pdf, disponibil pentru descarcat pe link-ul de mai jos, se alege dimensiunea, pentru exemplul nostru am ales de la 551 la 600 cm. Preturi:

- o sina Glydea Movelite 35 RTS de aceasta dimensiune este de 2.500,00 RON inclusiv TVA pentru sistemul cu strangere intr-o parte si de 2.600,00 RON inclusiv TVA pentru strangere in ambele parti

SAU

- o sina Glydea Ultra 60 RTS de aceasta dimensiune este de 4.000,00 RON inclusiv TVA pentru sistemul cu strangere intr-o parte si de 4.100,00 RON inclusiv TVA pentru strangere in ambele parti

La care se adauga:

- o telecomanda Somfy cu 1 canal - 200,00 RON/bucata inclusiv TVA - poate actiona o singura sina sau mai multe, dar numai simultan si numai daca sunt amplasate in apropiere

SAU

- o telecomanda Somfy cu 4+1 canale - 330,00 RON/bucata inclusiv TVA - poate actiona mai multe sine, atat independent cat si simultan, daca sunt amplasate in apropiere, cum ar fi de exemplu o incapere cu 4 sine

SAU, eventual,

- un router Connexoon Box RTS cu aplicatie pentru telefon mobil/tableta (smarthome), care costa 775,00 RON/bucata inclusiv TVA - permite actionarea sinelor cu telefonul mobil, dar si crearea de scenarii, de exemplu draperiile se dau deoparte de dimineata la ora 8:00 si acopera din nou ferestrele la ora 20:00.

Preturile nu contin masuratori si montaj, care sunt optionale si costa in plus incepand cu 15% din valoarea produselor.

Desigur, draperiile sau perdelele nu sunt incluse in pret.

Conditii: 50% avans si 50% la livrare (sau montaj, daca se doreste).

Termen de livrare: 10 - 15 zile de la plata avansului.

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Mai jos, puteti descarca oferta completa de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Sine electrice pentru perdele si draperii model Glydea Somfy in format PDF:

Oferta de pret Sine (galerii) electrice model Glydea Somfy pentru perdele, draperii si cortine - Descarca PDF

Sine (galerii) electrice model Glydea Somfy pentru perdele, draperii si cortine - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top