Rolete Mini, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile roletelor Mini din oferta noastra sunt cu adevarat imbatabile pentru produse realizate pe comanda, va rugam sa verificati.

Roletele Mini din oferta noastra se preteaza mai ales pentru locuinte si mai putin pentru birouri. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai mic.

Montajul se face pe tamplarie! Pe zid sau pe tavan este mult mai dificil, deoarece gaurile din console pentru dibluri sunt apropiate, astfel ca zidul se sparge intre gauri. Pentru zid sau tavan avem roletele model Comfort si Comfort 40+, cu console din metal si ax mai mare, la care gaurile din console sunt mai departate, astfel ca putem realiza montajul fara probleme.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013): Rolete (rulouri) textile interioare de mici dimensiuni – model Mini

Rolete (rulouri) textile interioare de mici dimensiuni – model Mini

Rolete (rulouri) textile interioare de mici dimensiuni – model Mini

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

O roleta Mini, de latime = 70 cm x inaltime = 140 cm (deci aproximativ 1,00 mp), cu material de baza Melissa, costa la noi suma de 74,00 RON inclusiv TVA.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in RON sau euro per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov), doua deplasari, masuratori plus montaj. Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rolete textile interioare model Mini in format PDF:

Oferta de pret rolete interioare textile Mini - Descarca PDF

Rolete (rulouri) textile interioare de mici dimensiuni – model Mini

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top