Pergole retractabile automatizate, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile pergolelor retractabile din oferta noastra sunt foarte interesante, raport calitate/pret, va rugam sa verificati.   

Pergolele retractabile din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru restaurante, magazine, hoteluri si asa mai departe. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai mic. Structura este realizata din profile usoare dar rezistente din aluminiu iar membranele sunt foarte durabile.

Toate sunt automatizate cu echipamente Somfy (motoare, butoane, telecomenzi, senzori) de cea mai buna calitate, cu 5 ani garantie.

Vedeti aici o copertina Mn3 cu tiranti, fara picioare, montata de echipa noastra:

Iar aici imagini de la instalarea unei pergole model Nuvo, cu picioare:

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati si site-ul furnzorului nostru: www.kamax.bg

Doua exemple de calcul de pret pentru produsele noastre:

O pergola model EVA, cu prindere pe fatada si cu doua picioare, de latime = 1.300 cm, proiectie = 500 cm (deci 65,00 mp), cu membrana de cea mai buna calitate, costa la noi suma de 44.000,00 RON inclusiv TVA.

O pergola model LUNA, cu montaj self-standing (= prindere pe sol), cu patru picioare, de latime = 1.300 cm, proiectie = 700 cm (deci 91,00 mp), cu membrana de cea mai buna calitate, costa la noi suma de 92.000,00 RON inclusiv TVA.

Si avem multe alte modele. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Pergole retractabile in format PDF:

Oferta de pret pergole retractabile - Descarca PDF

Pergole retractabile - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top