Rolete textile Duo 40, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Roletele Duo combina doua materiale textile pe acelasi sistem, rezultand doua jaluzele intr-una singura. Un material poate fi de o culoare, al doilea de alta culoare sau un material poate fi transparent iar celalalt opac. Astfel se pliaza pe diverse necesitati. Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile roletelor Duo 40 din oferta noastra sunt foarte convenabile, va rugam sa verificati.

Roletele Duo din oferta noastra se preteaza pentru locuinte dar si pentru birouri. Sunt produse solide, special concepute pentru utilizare intensa. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai rezonabil.

Rolete DUO 40: 

 Rolete textile interioare, storuri de mari dimensiuni model Duo 40 

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

Un rulou textil model Duo 40, cu material de baza Melissa, de 70 cm latime x 140 cm inaltime costa 190,00 RON TVA inclus. Pentru celelalte materiale, se folosesc factori de multiplicare. De exemplu, acelasi rulou cu material Tropic costa 190,00 x 1,20 = 228,00 RON.
Pentru a calcula pretul unei rolete DUO de 70 x 140 cm, se aduna pretul pentru un material cu pretul pentru celalalt material. In exemplul prezentat, o roleta cu un material Melissa si un material Tropic costa 190,00 + 228,00 adica 418,00 RON TVA inclus.


Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.
Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!


Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.
Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rolete DUO 40 in format PDF:

Preturi pentru rolete textile interioare, storuri de mari dimensiuni model Duo 40 - Descarca PDF

Rolete (rulouri) interioare textile cu doua materiale pe acelasi sistem – model Duo 40 - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top