Jaluzele orizontale (venetiene) din aluminiu, electrice, automatizate, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Automatizarea Somfy are garantie chiar mai mare, de 5 ani.

Jaluzelele venetiene raman mereu la moda. Fie ca este vorba de locuinte sau birouri, ele nu sunt doar un element de design, dar sunt mai ales functionale, prin capacitatea lor remarcabila de a regla cu precizie lumina si vizibilitatea din orice incapere. Acesta este un avantaj incontestabil in fata rulourilor exterioare din aluminiu. Jaluzelele exterioare venetiene din oferta noastra pot fi automatizate cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate. Avem tot ce trebuie, motoare, butoane, senzori. Inclusiv echipamente de ultima generatie din gama smart iO (Connexoon, Tahoma).

Vedeti aici imagini cu jaluzele exterioare, cu actionare electrica, de la cateva din multele astfel de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

 

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Automatizare Somfy pentru jaluzele exterioare orizontale in format PDF:

Oferta de pret automatizare Somfy pentru jaluzele exterioare orizontale

Automatizare Somfy pentru jaluzele exterioare orizontale - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top