Jaluzele orizontale (venetiene) din aluminiu, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani.

Jaluzelele venetiene raman mereu la moda. Fie ca este vorba de locuinte sau birouri, ele nu sunt doar un element de design, dar sunt mai ales functionale, prin capacitatea lor remarcabila de a regla cu precizie lumina si vizibilitatea din orice incapere.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Jaluzele orizontale din aluminiuJaluzele orizontale din aluminiu

Jaluzele orizontale din aluminiu

 Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la unul showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

O jaluzea orizontala model Standard, de latime 70 cm x inaltime 140 cm (deci cca 1,00 mp) cu lamele si profile de culoare alba, costa la noi 92,00 RON/bucata, inclusiv consolele de prindere P3 Lux metal. Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Pentru toate jaluzelele venetiene orizontale din oferta noastra, preturile sunt exprimate in RON inclusiv TVA / metrul patrat, la care se adauga pretul accesoriilor per jaluzea, respectiv console de prindere, fire de ghidaj si asa mai departe. Toate sunt in catalog.

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare, deci doua deplasari, masuratori si montaj (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Jaluzele orizontale din aluminiu in format PDF:

Oferta de pret jaluzele orizontale (venetiene) din aluminiu - Descarca PDF

Jaluzele orizontale (venetiene) din aluminiu - preturi - PDF

 

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top