Rolete textile Standard, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile roletelor Standard din oferta noastra sunt foarte convenabile, va rugam sa verificati.

Roletele Standard din oferta noastra se preteaza mai ales pentru locuinte dar si pentru birouri. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai rezonabil.

Montajul se face pe tamplarie! Pe zid sau pe tavan este mult mai dificil, deoarece gaurile din console pentru dibluri sunt apropiate, astfel ca zidul se sparge intre gauri. Pentru zid sau tavan avem roletele model Comfort si Comfort 40+, cu console din metal si ax mai mare, la care gaurile din console sunt mai departate, astfel ca putem realiza montajul fara probleme.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Rolete (rulouri) textile interioare de dimensiuni medii – model StandardRolete (rulouri) textile interioare de dimensiuni medii – model Standard

Rolete (rulouri) textile interioare de dimensiuni medii – model Standard

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

O roleta Standard, de latime = 70 cm x inaltime = 140 cm (deci aproximativ 1,00 mp), cu material de baza Melissa, costa la noi suma de 80,00 RON inclusiv TVA.

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in RON sau euro per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rolete textile interioare model Standard in format PDF:

Oferta de pret rolete (rulouri) textile interioare de dimensiuni medii – model Standard - Descarca PDF

Rolete (rulouri) textile interioare de dimensiuni medii – model Standard - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top