www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Pereti transparenti (pereti de vant), folii transparente, pentru terase si foisoare, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile din oferta noastra sunt foarte interesante, raport calitate/pret, va rugam sa verificati.

Foliile transparente (peretii transparenti) din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru restaurante, magazine, hoteluri si asa mai departe. Scopul lor este de a asigura protectie contra vantului si a frigului, la un pret cat mai mic. Avem trei solutii tehnice: 

1. Folie transparenta cu capse si butoni

Exemplu de calcul pentru un perete transparent de Latime = 400 cm x Inaltime = 300 cm, cu capse si butoni pe toate laturile:

Suprafata: 3,5 ml x 2,5 ml = 8,75 mp x 15,00 euro + TVA = 131,25 euro + TVA

Capse si butoni: 8 sus, 8 jos, 4 pe stanga si 4 pe dreapta – 24 bucati x 1,50 euro + TVA = 36,00 euro + TVA

Cureluse pentru fixarea materialului: 4 bucati x 1,70 euro + TVA = 6,80 euro + TVA

Total: 174,05 euro + TVA, adica 174,05 x 4,7 x 1,19 = 974 lei inclusiv TVA

Asa arata:

Pereti transparenti terase si foisoare (folie transparenta)

2. Rulou transparent fara caseta model Cristal

Exemplu de calcul pentru un rulou transparent de Latime = 350 cm x Inaltime = 250 cm:

Pretul din tabel, aflat la intersectia coloanei pentru latimi de 301-350 cu linia pentru inaltimi de <250 cm este de 256,00 euro + TVA, adica 256 x 4,7 x 1,19 = 1.432 lei inclusiv TVA

Asa arata:

Pereti transparenti terase si foisoare (folie transparenta)

3. Rulou transparent cu caseta si ghidaje model Cristal Rido

Exemplu de calcul pentru un rulou transparent cu caseta si ghidaje, model Cristal Rido, de Latime = 400 cm x Inaltime = 300 cm:

Pretul din tabel, aflat la intersectia coloanei pentru latimi de 301-350 cu linia pentru inaltimi de <250 cm este de 531,00 euro + TVA, adica 531 x 4,7 x 1,19 = 2.970 lei inclusiv TVA

Asa arata:

Pereti transparenti terase si foisoare (folie transparenta)

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Mai jos, puteti descarca oferta completa de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 120 lei inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Pereti transparenti pentru terase si foisoare in format PDF:

Oferta de pret pereti transparenti pentru terase si foisoare - Descarca PDF

Pereti transparenti pentru terase si foisoare - preturi - PDF

Go to top