Rolete textile Perfect Fit, cu caseta si ghidaje, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile roletelor Perfect Fit din oferta noastra sunt foarte convenabile, va rugam sa verificati.

Roletele Perfect Fit din oferta noastra se preteaza mai ales pentru locuinte, dar si pentru birouri. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai rezonabil. Caseta asigura protectie impotriva prafului iar ghidajele tin materialul paralel cu sticla, chiar si pentru ferestrele care se deschid in pozitie inclinata.

Acest model de rolete se monteaza fara suruburi! Sunt prevazute cu niste scoabe metalice care se introduc intre sticla si garnitura de cauciuc iar pe scoabe se clipseaza rama jaluzelei. Roleta este compusa din caseta sus si profile de ghidaj pe trei laturi, stanga-dreapta si jos.

O optiune interesanta este automatizarea cu motor cu acumulator Li Ion incorporat (built-in) si telecomanda. O incarcare este suficienta pentru cateva luni!

Aici puteti vedea un exemplu, avem o astfel de jaluzea la noi in magazin:

Vedeti aici si imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013): Rolete interioare cu caseta si ghidaje – model Optima (prindere prin lipire)

Rolete interioare cu caseta si ghidaje – model Optima (prindere prin lipire)

Rolete interioare cu caseta si ghidaje – model Optima (prindere prin lipire)

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

O roleta Perfect Fit, cu caseta si profile albe din aluminiu, de latime = 70 cm x inaltime = 140 cm (deci aproximativ 1,00 mp), cu material de baza Melissa, costa la noi suma de 341,00 RON inclusiv TVA, cu actionare manuala. Daca se doreste motor, costa in plus, vedeti in pdf

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rolete interioare cu caseta si ghidaje model Perfect Fit in format PDF:

Oferta de pret rolete interioare textile Perfect Fit - Descarca PDF

Rolete interioare textile Perfect Fit - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top