www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Rolete textile Comfort (tambur 32 mm) si Comfort 40+ (tambur 40 mm), cu sau fara caseta, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Preturile roletelor Comfort din oferta noastra sunt foarte convenabile, va rugam sa verificati.

Roletele Comfort din oferta noastra se preteaza pentru locuinte, dar mai ales pentru birouri si alte spatii publice. Sunt produse solide, special concepute pentru utilizare intensa. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, umbra si discretie, la un pret cat mai rezonabil. Optional, numai pentru modelul Comfort 40+, dispunem de automatizare cu motoare si alte echipamente Somfy, de buna calitate.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013): Rolete (rulouri) interioare textile de mari dimensiuni – model Comfort

Rolete (rulouri) interioare textile de mari dimensiuni – model Comfort

Rolete (rulouri) interioare textile de mari dimensiuni – model Comfort

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

O roleta Comfort, cu tambur de 32 mm diametru, console solide din tabla, de latime = 70 cm x inaltime = 140 cm (deci aproximativ 1,00 mp), cu material de baza Melissa, costa la noi suma de 16,19 euro + TVA, respectiv 91,00 lei inclusiv TVA.  

O roleta Comfort 40+, cu tambur de 40 mm diametru, console solide din tabla, de latime = 70 cm x inaltime = 140 cm (deci aproximativ 1,00 mp), cu material de baza Melissa, costa la noi suma de 23,43 euro + TVA, respectiv 130,00 lei inclusiv TVA.  Optionale: un motor Somfy la buton costa 123,14 euro + TVA, un buton Somfy costa 6,39 euro + TVA. Adica un motor plus un buton costa impreuna 129,53 euro + TVA per o jaluzea de maxim 260 cm latime x 350 cm inaltime), adica 725 lei inclusiv TVA. Pretul automatizarii se adauga la pretul jaluzelei.

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 120 lei inclusiv TVA pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Rolete interioare textile de mari dimensiuni model Comfort in format PDF:

Oferta de pret rolete (rulouri) interioare textile de mari dimensiuni – model Comfort - Descarca PDF

Rolete (rulouri) interioare textile de mari dimensiuni – model Comfort - preturi - PDF

Go to top