Inlocuim materialele textile vechi (uzate) de la copertinele dumneavoastra, cu panze noi, de cea mai buna calitate. 

Daca aveti o copertina mai veche, la care structura este inca buna dar materialul textil este uzat, nu este neaparata nevoie sa cumparati o copertina noua. 

Mai ales daca aveti o copertina mare, eventual cu automatizare, care nu a costat putin, la care totul functioneaza perfect, dar materialul textil nu mai arata bine, va fi mai ieftin sa inlocuiti materialul vechi cu unul nou, decat sa cumparati o copertina noua, la aceleasi dimensiuni si la acelasi nivel calitativ.

Noi va putem confectiona un material nou, exact pe dimensiunile celui vechi, cu aceleasi cusaturi si tivuri, pentru a se putea potrivi perfect pe structura veche. 

Vedeti aici un exemplu.

Inainte:

Inlocuire materiale copertine si confectionat prelate cu capse si butoni

Dupa:

Inlocuire materiale copertine si confectionat prelate cu capse si butoni

Preturi materiale textile pentru copertine:

Stofe acrilice BREZA: 100,00 RON inclusiv TVA / metrul patrat

Stofe acrilice PARA: 115,00 RON inclusiv TVA / metrul patrat

Stofe acrilice PARA PRINT: 135,00 RON inclusiv TVA / metrul patrat

Stofe acrilice PARA StarLight: 135,00 RON inclusiv TVA / metrul patrat  

Materialul va fi cusut exact ca materialul original al copertinei, pentru a se potrivi perfect pe structura. 

Preturile sunt valabile in conditiile in care ne aduceti sau trimiteti dumneavoastra la sediul nostru materialul vechi, pentru a fi expediat ca model la fabrica. De demontarea materialului vechi si de montarea materialului nou va trebui sa va ocupati dumneavoastra. Astfel puteti realiza cea mai mare economie. 

Daca doriti un serviciu complet, ne putem ocupa noi:

  • facem o constatare si o masuratoare la fata locului, cu aceasta ocazie va prezentam un mostrar pentru a va alege un material
  • in termen de 14-21 zile aducem materialul nou si il instalam noi pe structura veche 

Pretul acestui serviciu (doua deplasari) este de 400,00 RON, la care se adauga desigur si costul materialului textil. Acest tarif este valabil pentru clientii din Bucuresti si Ilfov. 

Pentru demararea lucrarii se plateste un avans de 50% iar restul de 50% la final.  

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Mai jos, puteti descarca oferta completa de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Inlocuire materiale copertine in format PDF:

Oferta de pret inlocuire materiale copertine si confectionat prelate cu capse si butoni - Descarca PDF

Inlocuire materiale copertine - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top