Jaluzele orizontale (venetiene) din aluminiu, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani. Modelul Z90 are un design elegant, lamelele au pe sectiune forma literei “Z”. Marginile lamelelor sunt faltuite (au o “buza” rotunda), o ranforsare pentru o rezistenta mai mare, iar faltul lateral este prevazut cu o garnitura din cauciuc, pentru o mai buna izolare termica si pentru blocarea luminii. Grosimea tablei din care sunt confectionate este de 0,50 mm. Prin comparatie, jaluzelele C50 nu au lamelele faltuite iar tabla lamelelor are 0,20 mm grosime. Tocmai din aceste motive, dimensiunile maxime la care pot fi executate jaluzelele Z90 sunt mult mai mari decat pentru modelul C50, vedeti tabelele.

Jaluzelele venetiene raman mereu la moda. Fie ca este vorba de locuinte sau birouri, ele nu sunt doar un element de design, dar sunt mai ales functionale, prin capacitatea lor remarcabila de a regla cu precizie lumina si vizibilitatea din orice incapere. Acesta este un avantaj incontestabil in fata rulourilor exterioare din aluminiu. Jaluzelele model Z90 pot fi automatizate cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate.

Vedeti aici imagini cu jaluzele model Z90, cu actionare electrica, de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

O jaluzea orizontala model Z90, de latime 200 cm x inaltime 150 cm (deci 3,00 mp) cu lamele si profile de culoare din paletarul standard, costa la noi 1.353,00 RON inclusiv TVA, la care se adauga tabla de acoperire model Art 1, 2,00 mliniari x 150,00 RON = 300,00 RON inclusiv TVA si capacele laterale inca 70,00 RON inclusiv TVA. Deci, o jaluzea Z90 completa, cu tabla (masca) de acoperire si capace laterale, actionare cu manivela inclusa in pret costa la noi 1.723,00 de RON inclusiv TVA /bucata, deci cam 575,00 RON/mp inclusiv TVA. Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

Important: preturile noastre nu sunt exprimate in euro sau lei per metrul patrat, ci sunt calculate per bucata, conform unui tabel. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat pretul per metrul patrat scade! Si invers!

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov). Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea.

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Jaluzele exterioare orizontale din aluminiu - Z90 in format PDF:

Oferta de pret jaluzele exterioare orizontale (venetiene) - lamele 90 mm - model Z90 - Descarca PDF

Jaluzele exterioare orizontale (venetiene) - lamele 90 mm - model Z90 - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top