Jaluzele verticale, PE COMANDA, executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (in limitele tehnice permise de fiecare produs in parte). Produsele noastre sunt de buna calitate, cu durata de utilizare de multi ani de zile. Garantie standard: 2 ani.

Jaluzelele verticale din oferta noastra se preteaza atat pentru locuinte cat si pentru birouri. Avem nu doar materiale obisnuite, din gama ieftina, dar mai ales materiale cu adevarat frumoase, pentru oamenii pretentiosi.

Vedeti aici imagini de la trei din cele cateva mii de lucrari executate de noi de cand am inceput aceasta activitate (in anul 2013):  

Jaluzele verticale cu lamele textile sau din aluminiuJaluzele verticale cu lamele textile sau din aluminiu

Jaluzele verticale cu lamele textile sau din aluminiu

Pentru mai multe fotografii si exemple, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, toate imaginile si filmele prezentate acolo sunt realizate de noi. De asemenea, va invitam la showroom, avem acolo mostre complete din majoritatea produselor. Este altceva sa vedeti un produs intreg, decat o bucatica de material, doar atat va poate arata la locatia dumneavoastra unul dintre colegii nostri care vor veni la masuratori. Nu ne putem deplasa cu produse intregi la clienti, din pacate. Dar am facut acest showroom tocmai pentru clienti, ca sa stie pe ce dau banii.

Un exemplu de calcul de pret pentru produsele noastre:

O jaluzea verticala de 400 cm latime x 250 cm inaltime, deci circa 10 mp costa astfel:

  • sina K01 – 4,00 mliniari x 60,00 RON/mliniar = 240,00 RON inclusiv TVA
  • material textil Aneta – 10 mp x 38,00 RON/mpatrat = 380,00 RON inclusiv TVA
  • Total 240,00 RON + 380,00 RON = 620,00 RON inclusiv TVA per jaluzea.

Pentru acest exemplu, pretul calculat este de 62,00 RON/mpatrat inclusiv TVA 

Desigur, avem multe alte modele, materiale si culori, la care pretul este mai mare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare.

In oferta noastra, pretul jaluzelelor verticale se calculeaza adunand pretul sinei (garnisei), exprimat in RON inclusiv per metrul liniar, cu pretul materialului textil, exprimat in RON inclusiv per metrul patrat.

Mai jos, puteti descarca oferta de pret in format pdf. Atentie, preturile prezentate in catalog nu includ manopera, care este optionala (avem si clienti care prefera sa isi monteze singuri produsele) si se plateste separat. Manopera (masuratori, transport si montaj) costa incepand cu 15% peste valoarea produselor, dar nu mai putin de 200,00 RON pentru o lucrare (Bucuresti si Ilfov), doua deplasari masuratori si montaj. Ne rezervam dreptul de a fixa un tarif per lucrare, in functie de distanta si de dificultatea executiei.

Pentru clientii din alte localitati, le putem livra produsele prin curier, 50% avans depus sau transferat in contul nostru bancar si 50% cash la curier. Ne deplasam pentru masuratori si montaje, oriunde in tara, in conditiile in care clientul accepta costurile suplimentare pe care le vom avea cu deplasarea. 

Aici puteti descarca oferta completa de pret pentru Jaluzele verticale cu lamele textile sau din aluminiu in format PDF:

Oferta de pret jaluzele verticale cu lamele textile sau din aluminiu - Descarca PDF

Jaluzele verticale cu lamele textile sau din aluminiu - preturi - PDF

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top