www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Am realizat acest site in februarie 2018, cu ajutorul www.mp-webdesign.ro, la fel ca si pentru celelalte site-uri, mai vechi.

Tin sa ii multumesc si pe aceasta cale. 

Am creat si aici o pagina speciala pentru a ne prezenta lucrarile realizate in decursul timpului. 

De cand am inceput aceasta afacere, am incercat tot timpul sa oferim cat mai multe informatii clientilor nostri, celor cu care lucram deja dar si celor potentiali, de aceea am creat in 2013, inca din primele zile de activitate, profilul de Facebook www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, unde am postat imagini de la lucrarile care ni s-au parut mai interesante. Mai tarziu am creat si paginile de Facebook pentru firma.

Cine vrea sa stie mai multe detalii despre inceputurile noastre, poate citi, aici, Povestea Magazinului De Jaluzele.

Acum, dupa aproape 5 ani, incercand sa aleg cateva imagini reprezentative pentru fiecare an de activitate, pe care sa le public pe aceasta pagina cu portofoliul de lucrari, am parcurs profilul de Facebook in ordine cronologica, din 2013 incoace. Nu am mai facut asta de mult timp, cred ca de 2-3 ani. Am fost impresionat de cat de multe fotografiii avem de la lucrarile noastre si cat de frumoase sunt. Interesant, nu-i asa? Pentru ca eu le-am pus acolo pe toate, dar de multe uitasem... Bineinteles, nu pot fi obiectiv (copilul meu e cel mai frumos...), dar va invitam si pe dumneavoastra sa le vedeti, poate au sa va placa, daca nu toate, macar o parte. Va recomand sa incepeti de la cele mai vechi, adica de jos in sus, daca aveti si timp pentru asta...

Vreau sa multumesc si colegilor care au facut aceste fotografii, indiferent daca mai lucreaza acum, sau nu, in firma noastra. 

Silviu Tudor

Februarie 2018

Vara e perioada noastra de varf.

Mai jos va prezentam cateva lucrari frumoase, atat de interior, cat si de exterior:

Va prezentam jaluzele plisate Hunter Douglas model BB24 cu dubla deschidere si jaluzele orizontale din lemn, lamele de 25 mm.

Produse din gama premium, pentru interioare elegante.

Va prezentam rulouri cu folie Crystal, rulouri exterioare din aluminiu si storuri romane Hunter Douglas:

Va prezentam rolete Day and Night (Zebra) si jaluzele (rulouri) exterioare cu lamele umplute cu spuma poliuretanica:

Va prezentam jaluzele orizontale din aluminiu si rolete textile Elegance.

Va prezentam rolete Elegance, copertina Vera casetata cu motor si telecomanda, copertina retractabila Elegance, fara caseta:

Va prezentam rolete textile Day and Night (Zebra, sau jaluzele textile orizontale), jaluzele din aluminiu si jaluzele plisate.

Va prezentam rulouri exterioare, jaluzele orizontale interioare cu lamele perforate si rolete textile de mari dimensiuni.

Va prezentam montaje cu: copertine cu brate retractabile si jaluzele orizontale interioare din lemn, cu lamele de 25 mm latime.

Aici va prezentam jaluzele exterioare Z90, cu automatizare Somfy, rolete textile Standard si inlocuirea panzei unei copertine.

Go to top