Am inceput binisor si anul 2021, cu toate problemele create de pandemia de COVID-19. Mai jos va prezentam cateva din lucrarile realizate in primele trei luni ale anului:

Aici, rolete Elegance cu caseta si profile de ghidaj. Mare atentie la alegerea culorilor! Daca se alege un material semitransparent, toata camera va fi luminata (ziua) in culoarea materialului. In functie de gusturi, se poate alege o culoare mai neutra sau una mai aprinsa, mai puternica. Am avut odata o reclamatie de la un client, nemultumit de faptul ca toata incaperea era viu luminata in portocaliu, desi clientul insusi alesese culoarea din mostrar. De atunci, subliniem apasat clientilor: camera va fi luminata in culoarea materialului! 

 

Aici, rulouri exterioare din aluminiu model H39, culoare maro deschis RAL 8014. Un produs de buna calitate, cu rol de umbrire, izolare termica si izolare fonica.

 

Aici, jaluzele exterioare venetiene Z90, cu lamele orientabile, actionate manual cu manivela. Este un client care a lucrat de multe ori cu noi, cu mai multe produse, in mai multe locatii. Sa le stapaneasca sanatos! Acest tip de jaluzele ofera reglarea cu precizie a luminii si a vizibilitatii. Ceea ce rulourile exterioare de mai sus nu pot sa faca...

<< Inapoi la tot portofoliul de lucrari 

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top