Primavara si vara avem mai mult de munca, desigur. Mai jos cateva lucrari interesante, respectiv rolete Zebra (Day and Night), jaluzele (storuri) din bambus si jaluzele orizontale (venetiene) din aluminiu:

Rolete textile Zebra (sau Day and Night, cum mai sunt cunoscute), lucrare din luna aprilie 2021. Aici in varianta Elegance, cu caseta si profile laterale de ghidaj, care tin materialul paralel cu sticla, chiar cu fereastra deschisa in pozitie inclinata. Avem multe materiale si multe culori, de buna calitate. Lucrare din luna aprilie 2021:

 

Aici, o lucrare din luna mai 2021, respectiv jaluzele din bambus, o varianta de material mai transparent. Aceste produse arata bine aproape in orice locuinta si nu numai locuinte:

 

Aici, o lucrare din luna iunie 2021, respectiv jaluzele orizontale din aluminiu (sau venetiene, cum mai sunt denumite). Aceste produse ofera cel mai bun control asupra luminii si vizibilitatii, au un design simplu si elegant si se potrivesc atat in locuinte cat si in birouri. Avem si jaluzele orizontale din lemn, pe langa cele din aluminiu.

<< Inapoi la tot portofoliul de lucrari 

 

 

 

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top