Am realizat acest site in februarie 2018, cu ajutorul www.mp-webdesign.ro, la fel ca si pentru celelalte site-uri, mai vechi.

Tin sa ii multumesc si pe aceasta cale. 

Am creat si aici o pagina speciala pentru a ne prezenta lucrarile realizate in decursul timpului. Actualizez aceasta pagina cat de des se poate. 

De cand am inceput aceasta afacere, am incercat tot timpul sa oferim cat mai multe informatii clientilor nostri, celor cu care lucram deja dar si celor potentiali, de aceea am creat in 2013, inca din primele zile de activitate, profilul de Facebook www.facebook.com/MagazinulDeJaluzele, unde am postat imagini de la lucrarile care ni s-au parut mai interesante. Mai tarziu am creat si pagina de Facebook pentru firma.

Cine vrea sa stie mai multe detalii despre inceputurile noastre, poate citi, aici, Povestea Magazinului De Jaluzele.

Lucrand la noul site, dupa aproape 5 ani de activitate, am vrut sa aleg cateva imagini reprezentative pentru fiecare an, pe care sa le public in aceasta pagina cu portofoliul de lucrari. Pentru asta, am parcurs profilul de Facebook in ordine cronologica, din 2013 incoace. Nu mai facusem asta de mult timp, cred ca de 2-3 ani. Am fost impresionat de cat de multe fotografii avem de la lucrarile noastre si cat de frumoase sunt.

Bineinteles, nu pot fi obiectiv (copilul meu e cel mai frumos...), dar va invitam si pe dumneavoastra sa le vedeti, poate au sa va placa, daca nu toate, macar o parte. Va recomand sa incepeti de la cele mai vechi, daca aveti si timp pentru asta.

Le multumesc foarte mult si colegilor care au muncit cu seriozitate la lucrarile firmei in decursul anilor si au facut si aceste fotografii frumoase. Fara o echipa de oameni seriosi nu am fi ajuns unde suntem acum.

Silviu Tudor

Primavara si vara avem mai mult de munca, desigur. Mai jos cateva lucrari interesante, respectiv rolete Zebra (Day and Night), jaluzele (storuri) din bambus si jaluzele orizontale (venetiene) din aluminiu:

Am inceput binisor si anul 2021, cu toate problemele create de pandemia de COVID-19. Mai jos va prezentam cateva din lucrarile realizate in primele trei luni ale anului:

A venit si toamna, apoi si iarna. Spre norocul nostru, vremea a fost destul de buna, nu mai sunt iernile de altadata...

Asa ca ne-am vazut de treaba.

Mai jos va prezentam cateva lucrari: storuri romane Hunter Douglas BB 24, jaluzele din lemn cu lamele de 50 mm latime, jaluzele plisate Hunter Douglas BB 24 si o combinatie de rolete Standard cu rolete Zebra (Day and Night) cu caseta:

Vara nu-i ca iarna.

Este perioada de varf pentru afaceri ca a noastra. Facem bani vara si ii cheltuim iarna, cand scade cererea. Inca nu ne-am revenit complet dupa perioada grea a restrictiilor legate de pandemie, dar mergem inainte.

Mai jos, cateva lucrari frumoase din ultima perioada:

Am trecut si prin momente grele din cauza pandemiei de Covid...

Ne-am oprit aproape de tot pentru cateva saptamani. 

Clientii speriati au lasat deoparte jaluzelele si au dat atentie numai lucrurilor de stricta necesitate.

Dar, incet-incet, lucrurile au inceput sa isi revina. Inca nu am ajuns la nivelul din anii trecuti pe aceasta perioada de varf, dar ne descurcam, de bine, de rau.

Mai jos va prezentam cateva imagini de la lucrari realizate in vreme de pandemie:

Aici cateva lucrari din primele luni ale anului. O iarna blanda cum nu am mai avut niciodata ne-a adus vanzari mai bune decat in anii trecuti in aceeasi perioada. Dar intre timp a aparut si aceasta boala Covid 19... Sa speram ca va trece repede si ca nu ne va afecta prea mult nici sanatatea si nici afacerile.

Va prezentam mai jos: jaluzele plisate, rolete Comfort de mari dimensiuni si jaluzele orizontale din aluminiu.

Va prezentam doua lucrari interesante realizate in perioada noiembrie 2019.

Din nou jaluzele plisate si storuri romane Hunter Douglas.

Va prezentam cateva lucrari interesante realizate in perioada august - octombrie 2019.

Jaluzele plisate, storuri romane si jaluzele din lemn.

Vara e perioada noastra de varf.

Mai jos va prezentam cateva lucrari frumoase, atat de interior, cat si de exterior:

Va prezentam jaluzele plisate Hunter Douglas model BB24 cu dubla deschidere si jaluzele orizontale din lemn, lamele de 25 mm.

Produse din gama premium, pentru interioare elegante.

www.jaluzele-si-copertine.ro folosește cookies.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a Politicii de Utilizare a Cookies.

Go to top